Duurzaam
Sociale verantwoordelijkheid
Lemon & Soda produceert en distribueert tegen de laagst mogelijke kosten, terwijl rekening wordt gehouden met duurzaamheid en inclusiviteit voor mens en kleding. Wij streven naar de optimale beheersing van alle bedrijfsprocessen. Zo kunnen wij op korte en lange termijn een financieel gezonde productie en distributie van kleding mogelijk maken, waarin menselijkheid centraal staat. Wij houden ons aan een strikte Code of Conduct en hanteren Fair Trade regels. Ook geldt de Oeko-Tex Standard 100 certificering voor de meeste artikelen.
Realisering van winstgevende groei
In onze samenwerking met dealers ondersteunen wij in het bereiken en behouden van hun leidende positie. Wij denken proactief mee en kunnen een breed scala aan creatieve oplossingen te geven. Zo kunnen onze resellers met de Lemon & Soda-collectie een compleet aanbod promotionele- en bedrijfskleding leveren en inspelen op de behoeftes van hun eindklanten. Lemon & Soda investeert de cashflow om elke keer weer een sterke en uitgebalanceerde voorraad te kunnen bieden.
Eerlijk en respectvol zaken doen
Lemon & Soda produceert en distribueert hoogwaardige promotionele- en bedrijfskleding. Onze inspanningen zijn gericht op het opbouwen van promotionele kledingmerken. De volgende principes staan centraal in ons duurzaam ondernemerschap. Alle mensen en bedrijven die met HMZ Fashiongroup te maken hebben, worden met eerlijkheid en respect behandeld. Zo zetten wij ons in voor de hoogste normen in zakelijke ethiek en proberen we het verschil te maken.
Keurmerken Lemon & Soda T-shirt en Polo’s
De Lemon & Soda T-shirts en poloshirts worden geproduceerd in fabrieken in het Verre Oosten. Deze fabrikanten laten keer op keer zien dat zij hun zaken goed op orde hebben wat betreft arbeidsomstandigheden, veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Zij worden jaarlijks gecontroleerd op diverse punten door verschillende keurmerkorganisaties die vervolgens de certificaten afgeven aan de fabrikanten. De volgende keurmerken zijn van toepassing op de T-shirts en poloshirts van Lemon & Soda.