De collecties
Begin 2023 is de keuze gemaakt om de bestaande collectie van Lemon & Soda op te delen in drie verschillende collecties: Workwear, Orginials en Deluxe. In totaal heeft Lemon & Soda nu vier verschillende collecties omdat Private Label als eigen collectie hierin wordt meegenomen.
Workwear
Zoals de naam al zegt richten wij ons met deze collectie op de workwear. De collectie bestaat uit comfortabele en representatieve werkkleding in hoogwaardige kwaliteiten voor iedere bedrijfstak. Het is een ruim assortiment van T-shirts tot en met jassen. Een ruime maatrange, veelal langere lengten en verkrijgbaar in zowel dames als heren modellen
Originals
Deze collectie bestaat uit tijdloze basics van een goede kwaliteit die een mooie basis vormen. De collectie bestaat uit bekende hardlopers zoals: iTee T-shirt, polosweater en de flag polo. De collectie bestaat uit T-shirts, polo’s, sweaters, shirts, underwear en een outwear collectie. Allemaal in de bekende Lemon & Soda kleuren.
Deluxe
Wat de naam al een beetje doet vermoeden hebben de artikelen in deze collectie net dat beetje meer. Meer comfort, meer kwaliteit en meer details. T-shirts met stretch, sweaters in een zware kwaliteit, polo’s met (andere) details en shirts in net wat meer fashion kleuren. Precies dat extra wat deze collectie Deluxe maakt.
Private Label
Private label Concept staat voor op maat gemaakte (bedrijfs)kleding. Hier kan de klant vanaf idee een unieke lijn laten produceren. Geheel in eigen kleur, details en met bewerkingen. Een compleet product of een complete lijn helemaal uniek en mogelijk voor elke branche. Met persoonlijke aandacht, een specialistisch (special) team en veel directe lijnen zorgen wij dat de ideeën van de klant een uniek product worden.